fbpx
Afla cum poti castiga jucand online - Videochat Focsani
862
post-template-default,single,single-post,postid-862,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
afla cum poti castiga jucand online

Afla cum poti castiga jucand online

Trebuie incepem prin a defini mai intai ce inseamna actoria. Asadar, actoria ar putea fi definita ca o stinta a cunoasterii greselilor omenesti si a dezvoltarii si exploatarii imaginatiei bogate.

De acea  fiecare personaj are un temperament diferit. Totul depinde de scena: trista, dramatica  sau de divertisment .

Ca actor, cand intri intr-un platou de filmare si interpretezi un personaj trebuie sa te adaptezi temperamentului ce-i corespunde personajului. Platoul de filmare este ca o poarta intre viata reala si cea teatrala.

Atunci cand intri in platoul de filmare  devi un alt om si cand iesi esti omul de zi cu zi.

Exact asa este si in videochat. Ca o piesa de teatru in care tu esti scriitorul, scenograful, regizorul si actorul. Tu ai grija de decor, de tinuta actorului, tu esti peruchierul, sufleorul s.a.m.d. Iar publicul este reprezentat de barbati. De tot felul. Trebuie sa stii sa ii joci si sa le joci. Sa ii ametesti si sa ii  incanti.

Pentru ca videochatul este o arta. O arta a spectacolului. Da, a divertismentului pentru adulti. Iar atunci cand intri pe „platoul de filmare”, intri intr-un rol. Joci un rol.

Iar rolul pe care il interpretezi te poate ajuta sa castigi bani online. Depinde de tine, de imaginatia ta si de puterea ta de a intra in rolul personajului pe care ti l-ai ales, in a castiga din meseria asta.

Ai in tine gena de actrita online? Atunci contacteaza-ne in Focsani, Timisoara, Bucuresti, Sibiu, Botosani, Braila, Buzau, Craiova, Oradea, Pitesti, Slobozia sau Vaslui. E timpul sa te pui in scena!APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!