fbpx
4 lamuriri legate de videochat - Videochat Focsani
883
post-template-default,single,single-post,postid-883,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
model videochat

4 lamuriri legate de videochat

In ziua de azi tot mai multe fete isi doresc independenta financiara si o viata lipsita de griji. Din acest motiv, din ce in ce mai multe tinere se orienteaza spre o cariera in videochat. Totusi, foarte putine dintre ele ajung sa isi duca planul la bun sfarsit. Fie ca e din cauza prejudecatilor, a mentalitatilor invechite ale celor din jur, a fricii de stigmatizare, foarte multe fete renunta la ideea de a-si urma visul.

1.Lipsa de informatii cu privire la acest subiect considerat inca tabu la noi in tara, le fac pe fete sa dea inapoi de la o viata de lux. Nelamuririle legate de videochat tin departe fetele de acest domeniu.

Din aceasta cauza am hotarat sa va prezentam astazi 4 lamuriri legate de videochat.

2. Videochatul este legal. Desi multa lume asociaza videochatul cu prostitutia, acest lucru este total eronat. A fi un model online este perfect legal atata vreme cat ai peste 18 ani. Multe dintre modelele online confera show-urilor lor o tenta sexuala, dar asta nu este necesar. Ele aleg sa fac asta pentru a atrage mai multi oameni intr-un timp mai scurt, dar nu este obligatoriu. A fi model online inseamna a presta un act artistic, a juca un rol. Si tu decizi ce rol. Nimeni nu iti poate impune sa actionezi intr-un anumit fel. Tu si doar tu esti raspunzatoare de caracterul pe care il va avea prestatia ta online.

Sumele mari de bani castigate sunt reale. Probabil ti se par exagerate anunturile care ofera 1000$ in prima luna. Ei bine, nu sunt. Acesta este o medie pe care modele incepatoare o castiga in prima luna. Cu cat lucrezi mai mult si cunosti mai multi membri online, cu atat veniturile tale vor creste. Implica-te, petrece mult timp online si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

3. Confidentialitatea iti este garantata. Nimeni nu va afla cu ce te ocupi daca tu nu le vei spune. Daca te hotarasti sa te alaturi echipei noastre, noi iti vom asigura confidentialitatea. Vei lucra sub un nume fals, iar site-urile din strainatate cu care colaboram nu permit accesul membrilor din Romania.

4. Videochatul facut de acasa este mai proftabil pentru tine. Cand lucrezi intr-un studio, de obicei trebuie sa respecti un program prestabilit. Zilele libere vor stabilite si ele in prealabil, iar procentul castigat de tine va fi mai mic decat daca ai lucra de acasa.  Daca te-ai decis sa lucrezi de acasa, trainerii nostri din Focsani, Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Botosani, Braila, Buzau, Craiova, Oradea, Pitesti, Slobozia sau Vaslui iti pot raspunde la toate intrebarile si te pot ajuta in cazul in care iti doresti sa te alaturi echipei noastre. Noi te vom indruma si te vom ajuta daca intampini dificultati, de orice natura ar fi ele.

Nu mai lasa prejudecatile si parerile altora sa iti afecteze calea spre succes!APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!