fbpx
4 avantaje majore ale angajarii in videochat - Videochat Focsani
896
post-template-default,single,single-post,postid-896,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
model videochat

4 avantaje majore ale angajarii in videochat

Nu este un mister pentru nimeni faptul ca tinerele care decid sa se angajeze ca model de videochat o fac in primul rand din considerente financiare. Veniturile din videochat sunt cu mult mai mari decat veniturile dintr-un loc de munca obisnuit.

Cu toate acestea, pe langa sumele de bani foarte mari care se castiga in acest domeniu, fetele au si alte avantaje.

1. Alegerea programului de lucru. Fetele care decid sa inceapa o cariera in videochat alaturi de noi isi pot face singure programul. Ele decid intervalul orar de lucru si durata acestuia. Nu exista timp minim sau maxim pentru durata sesiunilor online. Fetele pot lucra 10 minute sau 10 ore, totul in functie de sumele de bani dorite.

2. Siguranta. Fetele care s-au alaturat echipei noastre lucreaza de acasa. Ce alt loc este mai sigur si mai confortabil decat propria casa? Niciunul dintre membrii online nu au acces la datele personale ale modelelor. Toate fetele lucreaza sub un pseudonim si niciodata adresa  nu va fi facuta publica. Confidentialitatea este asigurata 100%.

3. Posibilitatea de blocare a membrilor nedoriti. Modelele decid intotdeauna cine are acces la spatiul lor online. Daca un membru se comporta neadcvat, el poate fi blocat oricand. Pe langa aceasta, exista si posibilitatea blocarii unei tari. Acest lucru inseamna ca daca ai rude sau prieteni intr-o anumita tara si nu vrei sa exista posibilitatea ca ei sa te vada, poti bloca accesul membrilor de pe intreg teritoriul tarii respective.

4. Posibilitatea de incetare a carierei oricand. Daca intr-o zi decizi ca ti-ai atins scopul si ai vrea sa faci altceva, noi iti vom ura succes! Nu esti obligata sa lucrezi daca nu vrei. Oricand poti inceta sa mai intri pe platforma. Datele tale nu vor fi facut publice niciodata, asa ca daca vrei sa incepi o noua cariera nimeni nu va sti ca ai profesat inainte ca model de videochat.

Contacteaza-ne in oricare dintre orasele Focsani, Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Botosani, Braila, Buzau, Craiova, Oradea, Pitesti, Slobozia sau Vaslui si noi iti vom oferi toate informatiile de care ai nevoie.APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!